Hormex Nova SM terässavupiiput

Kattava terässavupiippujärjestelmä, jossa eristeenä tulenkestävä mineraalieriste. Hormex Nova SM -terässavupiippu soveltuu kaikille polttoaineille (öljy, kaasu, kiinteä), sekä monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten takkoihin, kiukaisiin, kondensoiviin kaasu- ja öljylaitteisiin, sekä myös teollisuuteen. Alhaisille lämpötiloille kuten esim. kondensoiville kattiloille tulevien moduulien mukana erikoistiivisteet.

Kyseinen hormityyppi soveltuu kaikkiin kohteisiin, koko valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Hormin ulkovaipan vaihtoehtoina ruostumatonteräs tai polttomaalaus valittuun RAL-sävyyn.

Nopein ja siistein terässavupiippu asentaa

Homex Nova SM -terässavupiippu on markkinoiden ylivertainen ykkönen asennushelppoudessa ja työnjäljen siisteydessä. Hormiliitostenpikalukitusjärjestelmä (pikakierreliitos) ja pikalukituspanta tekevät asennuksesta erittäin nopeaa. Moduulien villatilojen päät ovat suljetut ja saumat laserhitsatut, jolloin eristeisiin ei pääse kosteutta. Tämä helpottaa myös asentamista, koska eristeet pysyvät paikoillaan, ja työn jälki on välittömästi siistiä ja viimeisteltyä. Hormit asennetaan urospää ylöspäin, jonka päälle liitetään naaraspää alaspäin, ja liitos kiinnitetään toisiinsa lukitusvanteella. Näin piippu on tiivis ja tukeva.

Savupiipun rakenne

Hormex Nova SM -terässavupiipun sisäputki on haponkestävää terästä ja ulkokuori ruostumatonta terästä. Tulenkestävä mienraalivillaeriste on kierrepuristettu terässavupiipun sisään. Kierrepuristus mahdollistaa normaalia paremman eristetiheyden. Kuumenevia sidosaineita tai hartsia ei tarvita. Tämän johdosta Hormex Nova SM –terässavupiippu on normaalia teräspiippua sirompi. Hormin seinämän vahvuus on 25mm ja suojaetäisyys palaviin rakenteisin 50mm.

Terässavupiippujen kokovaihtoehdot

Hormex Nova SM –terässavupiippua on saatavissa vakiokokoina (mm) Ø100, Ø130, Ø150, Ø180, Ø200, Ø250, Ø300, Ø350 halkaisijoilla.Isommat koot tilaustuotteina. Terässavupiippujen suorien jaksojen pituudet ovat 120 – 1500mm.

  • Siro, kevyt piippu ja siisti lukituspanta
  • Erittäin helppo asentaa
  • Ei vaadi suurta työaukkoa läpivienneissä
  • Pikakierreliitos ja pikalukituspanta
  • Testattu ja turvallnen (CE-merkitty)
  • Monipuoliset liitäntäkappaleet: Kulmakappaleet, T-haarat, kondenssiastiat, jne.
  • Kaikkiin kohteisiin ja kaikille polttoaineille
  • Erittäin korkealaatuinen terässavupiippu