Hormisaneeraustuotteet ja -välineet

Liitosputket

LIITOSPUTKET

Hormiliitosputket sopivat erinomaisesti vanhojen rappeutuneiden piippujen korjaamiseen, sekä uusien eristämättömien hormien rakentamiseen. 

Erittäin korkean laadun ja viimeistelyn ansiosta hormiliitosputki sopii mainiosti erilaisten kattiloiden, takkojen, kiukaiden, lämmityslaitteiden liitoksiin, ja kohteisiin missä vaaditaan laadukkaita ja monipuolisia hormisidoksia.

Taipuisat putket

TAIPUISAT PUTKET

Taipuisia hormisaneerausputkia käytetään kun hormi ei ole suora. Putket on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja niillä on 10 vuoden materiaalitakuu. Yksinkertainen taipuisa hormisaneerausputki Selflex, on tarkoitettu ilmanvaihtohormeihin. Kaksinkertainen soveltuu kiinteille ja nestemäisille polttoaineille, rasvahormeihin ja ilmanvaihtohormeihin.

Savupellit

SAVUPELLIT

Savupiippu on yleensä varustettava vähintään yhdellä savupellillä. Savupeltejä ei kuitenkaan käytetä savupiipuissa, joihin on liitetty kaasutulisija tai tulisija, jossa on jatkuva polttoaineensyöttö. Savupelti estää lämmön virtausta savupiipussa, sekä estää alipaine tilnteessa ulkoilman pääsyn tulisijan kautta huoneistoon.

Hormisaneerausmassa

HORMISANEERAUSMASSA

Hormisaneerausmassa on tulenkestävä massa hormien tiivistämiseen sisältäpäin. Se on amorfinen kalsium-silikaattipohjainen, hydraulisesti sitova ja kemiallisesti kestävä helposti asennettava sivelymassa rakenneaineisiin savuhormeihin.

Eristevillat

ERISTEVILLAT

Keraamista villaa käytetään mm. läpivientien eristämiseen ja hormiliitosten tiivistämiseen korkeissa lämpötiloissa.

Mittatilausosat

MITTATILAUSOSAT

Valmistamme tarvittaessa sovitteet asiakkaan mittojen mukaan.